dimarts, 19 d’agost del 2014

Encastament de càmera

Després d'una mica més de dos mesos de tenir e blog criant tranyines ,  per fi he aconseguit trobar una mica de temps per poder dibuixar una vinyeta i poder penjar-la.  I es que aquets mesos d’estiu s’ha girat feina. Alguns encàrrecs i una segona part d’un llarg metratge en el que estic col·laborant, em tenen encadenat a la taula fent  dibuixets i dibuixets, així que aquest estiu penjo el cartell de :  “ no es tanca per vacances “. 
Sort que em queden els dissabtes per anar a arrossegar les cordes per les parets , això sempre que els companys estiguin disponibles, que ells si que tenen vacances .

2 comentaris:

  1. Molt xulu el dibuix. Com m'agraden els detalls, els ocellets, la caiguda de les cordes... Podries fer rollo "Dónde está Wally", un munt de gent pujant una muntanya!!!

    He vist el trailer de l'enllaç i l'estètica mola, pinta molt bé. Tu faràs l'animació? Ja avisaràs quan es pugui veure alguna cosa doncs!

    ResponElimina
  2. Hei Mestre !, en aquest cas, el que faig es assistir l'animació, perque es pugui veure alguna cosa encara passarà algun temps.

    ResponElimina